• 2313 117795
  • Μεγ. Αλεξάνδρου 108, Εύοσμος

Online συνεδρίες ψυχοθεραπείας μέσω Skype

Online Ψυχοθεραπεία

Η ψυχολόγος Έλενα Αβάκοβα πραγματοποιεί online συνεδρείες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής μέσω Skype για όσους για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να επισκεφτούν το γραφείο της στην Θεσσαλονίκη.

Η ψυχολογική υποστήριξη με συνεδρίες μέσω Skype είναι ουσιαστικά η συμβουλευτική υποστήριξη μέσω του διαδικτυακού προγράμματος Skype. Ο ενδιαφερόμενος αρκεί να κάνει χρήση του προγράμματος με τον υπολογιστή του και με μια camera και έτσι η επικοινωνία μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόµενου γίνεται με εικόνα και ήχο μέσω του διαδικτυακού προγράμματος Skype.
Image
Image
Image

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της online ψυχοθεραπείας

  • Αποφεύγετε τις μετακινήσεις και κερδίζετε χρόνο
  • Ιδανική λύση για Έλληνες που είναι στο εξωτερικό
  • To Skype εγκαθίσταται σε όλες τις συσκευές
  • Μεγαλύτερη ευελιξία στους χρόνους των συνεδριών
  • Το πρόγραμμα Skype είναι εντελώς δωρεάν
  • Αποφυγή επαφής σε κλειστό χώρο λόγω COVID-19

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις online συνεδρίες

Πώς λειτουργεί η ψυχοθεραπεία μέσω Skype;

Για να ξεκινήσετε την Ψυχολογική Υποστήριξη μέσω διαδικτύου αρκεί να ήσαστε στην συμφωνημένη και προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού μας στον δικό σας χώρο. Αυτό που χρειάζεστε είναι τον υπολογιστή σας και μια web camera. Μπορείτε να τοποθετήσετε το Skype απλά και γρήγορα στον υπολογιστή σας, να κάνετε εγγραφή ανοίγοντας ένα λογαριασμό και να ήσαστε τεχνικά έτοιμος/η για ν ακολουθήσετε το πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης μέσω Διαδικτύου.

Ποιούς μπορεί να βοηθήσει η online ψυχοθεραπεία;

Η ψυχολογική Υποστήριξη μέσω του διαδικτύου, οι Skype συνεδρίες, αφορούν ανθρώπους που ζούνε στην επαρχία ή στο εξωτερικό, που έχουν δυσκολία στην μετακίνηση λόγω κινητικών ή άλλων ιατρικών προβλημάτων.

Η ψυχολογική Υποστήριξη μέσω του διαδικτύου αφορά ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών και ιατρικών παθήσεων που συνοδεύονται με συμπτώματα άγχους, δυσθυμίας, κατάθλιψης, κρίσεις πανικού, διατροφικές διαταραχές, παχυσαρκία, και προβλήματα σχέσεων.

Πως μπορώ να κλείσω ραντεβού για συνεδρεία μέσω Skype;

Για να κλείσετε ραντεβού για online συνεδρεία θα πρέπει να έχετε ήδη κατεβάσει το Skype στην συσκευή από την οποία θα συνδεθείτε και να έχετε κάνει εγγραφή. Έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 705212, ή στο 6983 451050. Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην σελίδα της επικοινωνίας.
Image

Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι τα αποτελέσματα των συνεδριών μέσω Skype είναι ίδια με της κανονικής συνεδρίας.

Image
Επέλεξα την Ψυχοθεραπεία Gestalt μετά από σύγκριση με άλλα ψυχοθεραπευτικά μοντέλα, αφού πρώτα βίωσα εγώ η ίδια τη συγκεκριμένη θεραπεία με τη βοήθεια εξειδικευμένου επαγγελματία.

Κεντρικό Μενού

Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Μεγ. Αλεξάνδρου 108, Εύοσμος

2313 117795

6983 451050

elavakova@gmail.com